27 oktober 2010

dagboksinlägg 27 okt


Natten har tiilbringats med att byta blöjor på barn och trösta. Två stycken av barnen har fått vattkoppor och stackars Lilleman är som vanligt värst drabbad. Underligt egentligen för det sägs att det blir lindrigare ju yngre man är. på ett dygn har kroppen täckts av små blåsor och febern svallar i den lilles kropp. Nu har han fått diarre och planeringen jag och Peter gjort om att bytas av utanför min skola gick åt fanders.
Inte faan ger man sig ut på vägarna med diarrebarn...

Klockan tolv när klassen drog på lunch packade jag mina saker, sade hejdå och körde till Mac Donalds och köpte mat till hela klanen därhemma.

Hämtade lilltösen på dagis som glatt skuttade ut till parkeringen och satte sig i bilen för vidare hemfärd hemåt.
Lilleman såg om möjligt ännu värre ut, och kopporna kliade infernaliskt på honom. Efter en smörjning var han gladare och vi satte oss vid köksbordet för att rita och plugga bokstäver och siffror med Razzel som fått läxor från fröken.

Dagens lektion på Manuspiloterna var mycket givande och gav mig massor av kött på benen. Kurt gav som vanligt många braiga tips och några av dem skall jag praktisera iikväll när jag fortsätter på filmmanuset.

Imorgon skall jag in till stan och få handledning av Kurt om mitt manus. Tänkte försöka skriva mer backstory också.
Peter sticker iväg till sitt jobb på möte och skall sedan försöka jobba ifatt det han missade idag när han vabbade. Ha, ha...det är ett evigt flängande på oss, och ärligt talat ligger ångesten på huden och dallrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...