4 april 2011

Dagboksinlägg 4 april

I natt tog jag ledigt från skrivandet och tittade på den hyllade vampyrfilmen Låt den rätte komma in.

Jag gillar egentligen inte vampyrfilmer, men vi har pratat så mycket om den på skolan så jag var tvungen att checka in den.
Och vad kan jag säga? Jo den är jäkligt bra gjord, och spännande, men det där ögonblicket när hon biter människorna i halsen känner jag att ”Nä, det här är inte min grej.” Sorry filmskapare, men…det är svårt att lära gamla hundar att sitta.

En gång för länge sedan gjorde Brad Pitt och Tom Cruise en vampyrfilm som jag väntade i det längsta att se, men slutligen såg tack vare Mr Pitts sköna uppenbarelse. Hm…jag stängde av efter bara några minuter in på delen där de börjar suga blod.

Nåväl, nog om det. Nu har jag sett den.

Idag har jag skola och ser fram emot det som vanligt.

Ute smälter snön bort, och just nu är vår källare en genomgång för smältvattnet i skogsbacken bakom oss, och ja, det är precis så illa som det låter. Vår stackars pump går i högvarv för att skicka ut slaskvattnet.
Isen på framsidan av huset håller däremot ett hårt grepp om jorden, och jag ser redan nu hur lerigt det kommer att bli när den bestämmer sig för att dra.

Ha en underbar dag govänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...