28 maj 2011

Recension av filmen SERIOUS MOONLIGHT om otrohet

Igår hade jag och Peter biokväll. Då såg vi en film som heter serious moonlight med underbara Meg Ryan och Timothy Hutton.

Den är helt galet osannolik, men samtidigt är det säkert tusentals kvinnor som haft exakt det här som händer i tankarna när de blivit utsatta för otrohet.
Alla frågor som snurrar runt i huvudet, alla konstiga scener som blixtrar förbi ögonen. Små detaljer som man vill veta, men förvägras av den otrogne mannen som vill sticka till sin nya flickvän så fort som möjligt.(Jodå jag har varit exakt där jag med)
Mannen blir fasttejpad(ja ni läste rätt)av Louise som är hans hustru sedan 13 år tillbaka och utsatt för både det ena och det andra.

Något oförutsett händer som ökar spänningen några snäpp, och paret hamnar i en situation som får mannen att omvärdera sitt liv, och hemliga tankar att poppa ut i verkligheten.

Och slutscenen, ja hej och hå...vilken slutscen. Jag vet inte om jag skall skratta eller applådera och gör både och.
Akta er grabbar om ni träffar på en kvinna som Louise, och för allt i världen...hur mycket ni än dras till en annan kvinna. Gör först slut på er nuvarande relation.
Underbar film, med oförutsägbart slut alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...