13 augusti 2011

Ärvda kläder, och målade ribbor

Min lilla tjej har en pojkvän som bor nästgårds. De leker varje dag, och är så goa mot varandra. Igår fick jag tre kassar kläder efter honom till Lilleman som överförtjust dök ned bland dem, och snabbt hittade flera favoriter.

Det tog ett tag att lägga in alltihop i den trånga garderoben, och direkt efteråt målade jag ribborna som skall sitta på vår tillbyggnad med falurött.
Naturligtvis var barnen med och målade, och Lilleman passade på att dränka penseln i burken efter att han klofsat på massor av färg på sina händer, kläder och ribborna...detta hände då jag sprang in på ett tresekundersärende.
När jag och Razmus flyttade undan de målade ribborna, välter hela skiten, och alltihop landar på gruset. Snabbt förpassar vi dem till bockarna igen, och får färg över hela händerna. Som tur är klarade sig ribborna från att bli förstörda. Jag var röd från topp till tå.

Lilleman var trött, och jag lade hela gänget strax efter åtta, och satte på Mamma Mu på dvd:n.

Under tiden jobbar Peter och Mackan stenhårt med att sätta plåt på vårt tak, och bygga ställning.
Jag hjälper dem lite, men blir avbruten av Lilleman som vill ha sällskap i sängen.

Både jag och han somnar, och jag missar filmen för hundrasjuttioelfte gången. Jag kan omöjligt hålla mig vaken intill Lillemans goa, varma kropp med hans händer hårt lindade om min hals.

Klockan hinner springa iväg till tio innan jag öppnar datorn, och kan jobba på manuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...