16 augusti 2011

Uppdatering av hemsidan Speed bygg & plåt och min egen

I förrgår satt jag tills klockan halvfyra på morgonen med uppdateringen av Peters hemsida Speed bygg & plåt. Jag var redigt trött då jag lade mig, och gårdagen var något seg.

I går uppdaterade jag min hemsida på adressen www.anithaostlund.se
Sidan med Skrivpuffar har fått utökats, och de som gästbloggat mig har fått lite extra reklam i och med att jag placerat dem på en speciell sida.

Nåväl, klockan var närmare tolv innan allt var färdigt. Fotografierna på vår uppbyggnad och tillbyggnad sattes in på sidan, men har inte släppts ut ännu.
Då lyssnade jag på Ann Ljungbergs föreläsningar, och skrev anteckningar så pennan glödde. Hon hade skrivit PDF:er som jag laddade ned, och fyllde med extramaterial, sedan hamnade alltihop i en speciell pärm.

Gårdagen var relativt lugn tills Peter dök upp vid sextiden, då han och jag bar bort plåten han knäckt.
Idag skall det nämligen komma en stor lastbil med material till huset, och det skall ligga där vi lagt plåten tidigare.

Idag skall Zabine träffa sina klasskompisar för första gången, och Hampuz skall vara ensam på dagiset. Razmus får stanna på fritis för första gången på flera månader. 
Zabine och jag blir bara kvar i en och en halv timme, sedan får vi åka hem.

Utanför fönstret hänger regntunga moln som hotfullt får snickarna att sätta presenning över de nygjorda kuporna, för säkerhets skull. Om det blir regn inne på vinden/uppbyggnaden blir det katastrof. Isoleringen får INTE bli blöt. 

Mannen som gjort ritningarna på huset skall komma hit. De är nämligen felgjorda, och våra stackars snickare kliar sig i huvudet, och gör sitt bästa. Det tar mer tid, och kostar mer pengar. Inte alls bra.

Peter springer mellan husbygge och egna jobb. Dessutom hjälper han grannar till höger och vänster. Det har blivit värsta byggarskjutsen här i byn. Samtliga grannar bygger på sina hus. Det är nya takpannor, målning av hus, uppbyggande av hus och renovering.




2 kommentarer:

  1. Hej! Tack för din fina kommentar. Jag har svarat på den i min blogg (i det inlägget du skrev den i) :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...