24 september 2011

Bokmässan-lördag-inlägg nummer tre


Det sista jag gjorde innan vi lämnade mässan var att stöta på Dag Öhrlund med frun Carina. Vi pratade om böcker, skrivande och bloggar ett tag. Carina är ett riktigt glädjepaket som är fylld av sprudlande energi. Vi bytte visitkort, och vem vet...vi kanske hörs av på Facebook. En underbar kvinna som blev en härlig avslutning på dagen.

Naturligtvis köpte jag en VILDSINT av Jens Starsmoor innan vi gick, och med ryggsäcken tyngd av böcker, visitkort och massor av brochyrer tog vi farväl av Dominic och de andra. 

Nu sitter jag i bilen, och passerar precis Jönköping.
Jag och Peter har käkat varsin Statoilmacka, dyr som stryk, men god. Bilen störtar utför backe efter backe genom landskap som är fulla av vackra höstfärger. Himlen är fylld av svagt rosafärgade moln, och ett svagt solsken sprider en sista värme.
Gigantiska vindsnurror står längs vägen, sakta snurrande, samtidigt ser vi havet som för tillfället ligger stilla. Vackert så det gör ont.

Nu skall jag underhålla Peter som pratar oavbrutet om allt vi passerar för mina döva öron. Det är svårt att koncentrera sig på två saker samtidigt.
Längtar hem till småttingarna och ser nu fram emot nästa helg då vår familj utökas med några valpar. Det är både spännande och skrämmande när hon föder.

Ha det gott
Kram

2 kommentarer:

  1. Låter som du har haft det trevligt på bokmässan. Jönköping och havet får jag inte riktigt ihop?

    SvaraRadera
  2. Ha, ha helt rätt...det var Vättern vi passerade. Inget annat.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...