8 januari 2012

TEMA Attityd

”Lägg ned det där! Väx upp för faan! ”
Orden är min sons, och jag som nybliven änkling känner att jag inte riktigt räcker till för honom, eller min dotter. Det som kommer ut som svarta slemmiga växter ur hans mun smärtar, och driver taggen av samvetskval allt längre in i hjärtat.
”Jag tänker inte lyssna på ditt skitsnack längre. Du är en stor lögnare farsan. Om morsan levt…”
”Men det gör hon inte, tyvärr. Min son jag älskar dig och gör allt för dig, men det finns gränser. Din nuvarande attityd behagar inte någon som känner dig. För att uppnå några som helst resultat måste du, jag upprepar, måste du, ändra ditt beteende.
Jag försöker att visa både med kroppen och i talet att han gått för långt, och hoppas innerligt att budskapet inte fastnar i igenkleggade örontrumpeter.
Min kropp är framåtlutad och ögonen är säkert svarta av ilska. Det min son gjort är oförlåtligt och absolut inte okej. Hans sätt är säkert ett nödrop på hjälp, men…vi mår lika illa allihop, och har lika svårt att trösta.



5 kommentarer:

  1. Jag känner att vi måste ha respekt för varandra. Bra skrivet!

    SvaraRadera
  2. En förtvivlad sons attityd. Bra skrivet.

    SvaraRadera
  3. Känns väldigt mycket som ett rop på hjälp! =)

    SvaraRadera
  4. "men…vi mår lika illa allihop, och har lika svårt att trösta." Bra skrivet om en vanlig situation.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...