4 februari 2012

Flow-Löftet-film med Mr Penn

Gårdagen skrev jag HELA dagen, med korta avbrott för att roa ungarna som var hemma på grund av förkylning. Trots att jag hade deras röster ringande i öronen lyckades jag komma in i ett flow som höll sig hela dagen. Vi eldade som besatta för att hålla huset någorlunda varmt. Luftvärmepumpen lägger ju av när graderna sjunker så här mycket, så golven blev iskalla.

När Peter kom hem käkade vi mat och satte oss sedan framför teven för att först se Whipe out, som jag personligen inte gillar, men Razmus älskar. Förnedringsteve tycker jag.

Klockan nio var det filmen Catwoman med snygga Halle Berry, och inte mindre snygga Benjamin Bratt. Den är från 2004, och jag har faktiskt inte sett den. 
Vad jag tyckte?
Nja, den var sådär. Ingen hit, men sevärd.
Direkt efter bläddrade jag över till en annan kanal eftersom jag visste att en av mina favoriter regisserat en film som skulle visas. 

Brukar du titta på Sean Penn:s filmer, eller rättare sagt de filmer han har en roll i? 
Jag tycker att han är så skicklig i det han gör, och försöker se dem, men har inte sett riktigt alla ännu.
Igår var det en film på teven som heter Löftet med Jack Nicholson i huvudrollen. Regissör var Sean Penn. Mr Nicholson var perfekt i rollen som pensionerad polis.
Filmen var bra, riktigt, riktigt bra, och slutet var oväntat, men stämde perfekt med början.

Vi hade 11 grader i vårt sovrum innan gasolkaminen startades, men hann få upp det till en sisådär arton grader innan bädden intogs.

Idag har termometern halkat ned ytterligare ute. -15 grader har vi trots att solen gör sitt bästa för att värma upp oss.
Peter har stuckit iväg med Razmus på snowboardkurs och ville ha oss med, men jag vill inte. Det finns gränser för vad man utsätter sig för. 

Igår hämtade jag ved och blev lite blöt om handskarna som snabbt frös till is. Jag lovar...de frös till is, och mina stackars händer höll på att följa efter. Det var bara att skynda sig in och byta om.

Idag är det som sagt strålande solsken och jag hoppas det blir så varmt att vi kan gå ut och åka i backen en stund.
Men framförallt skall jag skriva på manuset, och öva pitchandet.
Ha en härlig dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...