3 februari 2012

Influensa?-skrivarprat-skrivarkurs-Tre enkla regler

Inatt har Zabine svettats floder, och haft så ont i huvudet att hon grät. Det har varit glass, vatten, och diverse avsvalningsmetoder. Jag var på väg in i en iskall dusch när febern plötsligt ramlade ned från 40,5 till mera normala 39 grader.

Det har varit en orolig natt som även varit jobbig för Razzel som snorat sig igenom den.

Nyss sjukanmälde jag dem och lillebror får vara hemma, så nu blir det eldning, teve och spel för hela slanten.

När jag tar ut hundarna ser jag att det är tolv minus i läläget, och valpen hinner knappt komma ut förrän hon gnäller ynkligt och lyfter på tassarna och vill bli buren. Det är kallt så kallt, så egentligen är det nog bara bra att jag är hemma och kan underhålla huset.

Snyft, jag som skulle testa min snowboard...

Inatt har jag lyssnat på Ann Ljungbergs föreläsningar via Skrivarprat, och anmält mig till skrivarkurs nästgårds. Skrivarkursen leds av en elev från Elisabet Norins utbildningsställe. Skall bli jättespännande att träffa de andra som deltar. Missa inte att köpa Elisabets romanskola TRE ENKLA REGLER finns inte. Den är superb att ha på skrivbordet som hjälp.

Ann Ljungbergs föreläsningar är så smarta att jag kan lyssna på dem när jag har tid, och varje gång jag gör det poppar nya ideer och möjligheter upp.

Nu skall jag fixa frukost till tre hungriga barn, och sedan försöka mig på att skriva barnbok med hjälp av dem. De tecknar, jag skriver.
Ha en härlig, inte alltför kall dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...