11 februari 2012

Jag är på vift

Idag och en dag till tillbringar jag i Norrtälje på ett hotell som heter Syninge 
Kika in på länken så får du se vad vackert det är här, och faktiskt hyfsat varmt.

I min packning ligger en extrafilt, för vis av min Gotlandsresa med filmmanusförfattargänget vet jag att det kan bli kallt i ett rum, mycket kallt.

Det verkar som om de flesta här (vi är 25 stycken) inte skriver, bara bloggar. Men de läser, oj, oj, oj vad de läser. Jag är djupt imponerad efter att ha pratat med några av kvinnorna, och två män faktiskt. 
Samtidigt blir jag lite avundsjuk, jag vill också läsa sådär som förr. Du vet när man gonar ned sig i sängen på eftermiddagen och inte kliver upp förrän dagen efter med ögonen mosiga av att ha läst hela natten.
Jag saknar det där, men inser samtidigt att just nu är det full fart i mitt liv, och den tid som kunde använts till läsning...ja där skriver jag på manuset, vilket i och för sig är nästan lika kul. Vem vill inte leka Gud?

Till lunch fick vi fiskgratäng, något jag inte ätit sedan småskolan. Gott som attan, och sällskapet var trevligt. Utsikten över täkterna runtom var formidabel. Fotograferar imorgon för nu är det becksvart utanför mitt fönster.

Rummet är ganska stort med ett litet skrivbord, en säng och en knarrande rottingfåtölj. Men det bästa av allt är att det finns en dusch i rummet. Visst, jag hade tyckt det varit ännu bättre om det varit ett badkar, men då skulle nog inte jag fått ett dugg gjort.

Strax är det dags för mat igen. Tvårätters tydligen, sedan är det högläsning och fria aktiviteter. I mitt fall manusskrivning.

ha det
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...