20 februari 2012

Laddar för pitch på Kabusa förlag i Göteborg

God morgon.
Solen skiner och skaren ligger tät över snön. Hundarna trippar försiktigt fram, rädda att skära sig på den skarpa ytan.
Jag hostar och snorar, men står fortfarande upp, så det finns hopp inför imorgon.
Imorgon ja..då är det dagen med stora D. Jag lämnar hemmet vid sextiden för att ta pendeln mot Stockholm central vidare till Göteborg. 
Idag har jag skrivit ut en karta så att jag enkelt kan ta mig till Kabusa förlag där jag klockan 13.50 skall berätta om mitt manus Hat och en gnutta kärlek på darriga ben. 
Jag har aldrig någonsin vare sig pitchat eller träffat ett förlag, så allt är nytt för mig, och vansinnigt spännande naturligtvis.


Magen bubblar av nervositet och jag laddar med näsdukar, böcker, mackor och frukt i ryggsäcken.
Idag koncentrerar jag mig på att träna in pitchen, men för säkerhets skull tänker jag ha papperet i bakfickan.
Är det någon av er som har pitchat manus hos Kabusa? Ge gärna tips.

Lilleman är hemma snorig, diarre och hostig. Inatt tyckte jag så erbarmligt synd om min lilla skrutt då han hostade lungorna ur sig. Dessvärre låter det nästan likadant från Razzel som hittills klarat sig något sånär.
När jag körde barnen till skolan fick Chicco och Zenta följa med, måste ju träna valpen att åka bil. Hon hiade hela tiden och låg skräckslagen prick stilla på stolen.

Solen skiner som sagt, men jag måste träna på manuset och kanske skriva lite mer på det. Manuset är inte redigerat så Kabusa får se det oredigerat om de nu bestämmer sig för att jag är intressant.

Ha en härlig dag.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...