29 februari 2012

Uteliv-snor-skriva-teckning

Alldeles nyss hittade jag den här länken om gratis teaterkurs via nätet. sajten var överfylld av bra att ha tips och jag lade in den på min blogg.
Ibland ramlar man över sådana där sidor som är svåra att hitta via google.

Idag har jag diskat, tagit ut hundar, skrivit på manuset, varit ute med ungarna i solen, skrivit ännu mer...och försökt låta bli att ta mig an TRE ÄNGLAR på stört.
Det riktigt kliar i fingrarna efter recensionen idag.

Förkylningen vägrar att huka en enda centimeter och trycket i skallen närmar sig toppnotering. Undrar hur många näsdukar jag bränt iväg de här veckorna?
Barnen fick pannkaka till lunch och nu tjatar jag mig blå om att vi måste äta kvällsmål. De är inte hungriga punkt.

Samtliga barn sitter och ritar med de nya pennorna, och snabbt skapar de pirater som seglar i havet med hajar och krokodiler, bergslandskap med blommor, fjärilar och helt otippat örnar, och till sist Hampuz mästerverk med en bilbana som gör mig snurrig i huvudet.
Vad månde bliva av den här ligan?
Jag hoppas att kreativiteten håller i sig och inte övertas av iphone, datorer mm

Idag fick jag senaste numret av Skriva, som vanligt alldeles för tunn, och fylld av intressant läsning. Det mobila internetet gör det svårt för mig att kommentera mina kära skrivpuffskollegor, men haltande går jag igenom text efter text, åker ut från nätet, loggar in, åker ut igen och loggar in.
Till slut stänger jag ned nätet och tecknar med barnen istället. 
Jag tecknade massor som ung, men "tappade" förmågan när jag flyttade till Stockholm 1984. Det betonggrå landskapet saknade grönskan jag föredrog att rita av, och sena nätter gjorde säkert sitt till.

Nu vaknar jag sakta till liv, och tecknar varje dag med småttingarna.

Ha det gott
Kram

1 kommentar:

  1. I read this article fully regarding the resemblance of most
    up-to-date and previous technologies, it's amazing article.

    Also visit my web page - market value of a car

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...