23 mars 2012

Spökskriva-Kåta katter runt knuten-skrivarcoach

Det finns en stor nackdel med den här årstiden, och det är alla dessa kåta katter som kissar ned hela huset och alla bodar för att märka revir. 
Just nu för jag en misslyckad fajt med en tjock randig sate som både blivit duschad och jagad av hundar, men ändå återvänder. Funderar allvarligt på bössa. Pang, så är problemet löst. Eller?

Orsaken är min lilla prinsessa Zally som hittills kallsinnigt avfärdat hans uppvaktning, men inatt ändrade uppfattning och kravlade efter golvet och jamade som besatt efter honom utanför.
Klockan var ett när jag lade mig, halv tre började hon sin skönsång...

Klockan fem steg jag upp, med ögonen fulla av John Blundgrus och en svag huvudvärk på grund av sovbristen.

Nu ska jag utfodra djur och ungar, sedan köra dem till respektive ställen, och fortsätta till Ica maxi för att införskaffa mat i mängder. Tänkte kolla in bokrean samtidigt.

Igår köpte jag en bok som jag trodde handlade om något jag själv tänker skriva om. Barns låtsaskompisar. Turligt nog handlade DE ICKE SYNLIGA inte om sådant.
Tänker läsa den, så en recension kommer så småningom.
Jag gillar utseendet, men inte hur den är tryckt. Tättskrivet, knappt några marginaler. Det ser ut som om de velat få så mycket text med som möjligt. Det blir svårläst.

En författarkollega har tagit kontakt för att vi ska byta manus, och på det sättet hjälpa varandra. Det har blivit några manus nu, och jag har lärt mig att ge ärlig kritik, vilket jag tyckte var väldigt svårt i början när jag recenserade och hjälpte andra med sitt skrivande.
Det är ju trots allt en annans fantasi jag klampar in på.

En annan kollega tyckte att jag skulle börja spökskriva böcker, och jag ska kolla upp det lite närmare.

Ha en härlig dag
Kramar

2 kommentarer:

  1. Skriva spökböcker eller spökskriva böcker det är frågan?

    Ja tänk vad marskatter kan låta!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...