6 mars 2012

Tandläkarbesök-glömska jag-löss-manusutskick

Plötsligt känner jag mig mer eller mindre tvingad att tillbringa all ledig tid vid datorn med manuset. Att Kabusa sa okej till att titta på mitt manus sporrade mig och la lite press på tidsfaktorn.

Inatt skrev jag tills sent igen, men hann umgås lite med Peter innan jag somnade. Det är inte vanligt, jag lovar. Kvällen innebar en sexscen och några andra rätt allvarliga saker.

Idag har jag varit med Zabine till tandläkaren, och dessutom hunnit handla, men glömde några saker på bandet efter att jag betalat dem. Ekorrarna fick mer nötter och hundarna mat.
Jag gick i andra tankar och glömde helt enkelt att kolla om allt kom med.

Jag har skrivit på manuset idag, men också kollat efter jobb alternativ utbildning.
Just nu lockar det mig att gå skrivutbildning på distans, men jag vet inte. Velar och funderar på om jag verkligen hinner med det.

Arbetsförmedlingen har inte hört av sig, och den 14 mars är min sista A-kassedag. Hm...
Av flera hundra jobb som jag sökt har bara två företag hört av sig för att berätta att de tagit någon annan.
Det känns tröstlöst just nu på den fronten. 
Jag älskar mina tre barn, men just nu står de ordentligt i vägen för att jag skall kunna gå vidare i yrkeslivet. Men jag deppar inte utan ser det som att Ödet bestämt att jag skall skriva.

Idag köpte jag en luskam för första gången i mitt liv. 
När vi kom hem kammade jag Zabine som säger att det kliar i huvudet. Det enda som syntes var mjäll, och nu får hon bada och tvätta håret med mjällmedel.

Nu är det förresten snart dags att skicka ut mitt manus till testläsarna. Skall bli mycket intressant att höra vad de säger.

Nu stänger jag internet igen, ställer mig och diskar, fixar käk, lägger sötungarna och skriver ännu mer.

Ha det gott
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...