28 april 2012

Ensam-bara skriva och pussas-manusskrivande

Igår tog jag en skrivfri dag
Jo, jag bestämde mig tvärt att bara kika lite på Tradera på dagen, och umgås med ungar och karl på kvällen. Jag tittade till och med på Lets dance vilket jag aldrig gör annars.

När Peter kom hem målade vi så kallad lockläckt till huset, och alla i familjen var med. Lilla Hampuz var röd från skorna till håret, och fick bada efteråt.

Framåt nattkröken när Peter somnat i soffan kikade jag in på min hemsida och såg att jag alldeles missat att publicera mina skrivpuffar från i år. Nu finns de där, har t.o.m en egen sida.

Kapitel1:s novelltävling är klar och jag hamnade vid femtonde plats eller så. Novellen ska nu ändras lite och sedan läggas ut på min hemsida.
Jag hinner egentligen inte skriva några tävlingsnoveller, men kan samtidigt inte låta bli.

Idag klev jag upp fem, tog ut hundarna, fixade frukost och vinkade hejdå till Peter, Zabine och Razmus som ska åka till Furusund och hälsa på farmor.
Det innebär att jag och Lilleman som har luftrörskatarr är hemma ensamma ett helt dygn. Jippi!
Alldeles nyss kom jag in från trädgården där jag vänt ned alla löv i landet, och snart ska plantera blommor.
I år skippar jag potatisodling och jordgubbar. Det ska bara bli blommor. Mina stora favoriter är bortsnejlikor, så det bli säkert flera rader med sådana.

Nu leker Lilleman med bilar, och jag ska skriva det sista på manuset som ju inte fixades igår.

Ha en underbar helg
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...