9 april 2012

Mitt bidrag till kapitel 1:s novelltävling, och mina planer för framtiden.

Jag har fått jättefina recensioner av min novell Dödens ängel som finns med i kapitel 1:s novelltävling den här månaden.
Var själv med och tävla eller bara läs den och kommentera.

Idag blir det en sådan där bygga-hus-dag igen. Peter och jag ska sätta panel, både vanlig och lockpanel som sitter på den.
Solen lockar utanför fönstret, men det snöade nyss. Ha, ha...aprilväder...jomenvisst är det det. Det är nästan som att vädergubbarna retas med oss. Ena dagen strålande sol, andra bitande kalla vindar och snö, eller till och med elaksinnade hagel som vräker sig ned över himlen och landar på jorden.

Inatt skrev jag på ett inlägg jag har äran att få ha med i en nyskriven bok. Inga detaljer ännu. Jag berättar när allt är klart. Nämner lite snabbt att det handlar om Ann Ljungbergs nya bok om bokutgivning.
I juni kommer en antologi ut via Hälsingeskrivarna där jag har en novell med, och ska stå på gatan i Söderhamn under bokbordsdagen för att marknadsföra den.

Lite senare kommer det ut ännu en bok där jag har varit med, men utgivningsdatumet är än så länge luddigt.

Ha en härlig dag
kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...