2 april 2012

Vilken natt-kopiering av noveller i massor

Vilken natt de varit.
Jag har tillbringat massor av timmer med att kopiera av mina noveller jag skrivit på Skrivpuff sedan fyra månader tillbaka.

Ibland är det nämligen bra material att bygga ett nytt manus på.

Orsaken till att jag kopierar av är att jag nyligen råkade ut för att en sajt bara stängdes av tvärt. Allt material vi hade där försvann till vår stora sorg.
Nu hade vi turen att genom ett enkelt mejl få tillbaka sajten, och därmed materialet, men jag fick mig en tankeställare. En ordentlig sådan.

Jag tycker ändå att jag är rätt duktig på att spara mina texter, men har slarvat några månader och "bara" kopierat dem till mina extra hårddiskar (jodå, jag har två), men inte skrivit ut dem och satt alstern i pärmen.

Nåväl, nu sitter de i datorn och ska under dagen spottas fram ur skrivaren. Tyvärr fick manuset stå tillbaka inatt på grund av det här, men jag ska ge mig in där så fort dagens puff är fixad.

Helgen har jag tillbringat högt ovanför marken på en träställning. Jag och Peter fixade till gaveln på huset, och hade väl tänkt få upp en massa panel, men om igen kom livet mellan. Barnen var ute, men blev kalla och blöta, hundar ville ut, framförallt söta Zenta som ska bli rumsren. Det har varit lite hit och dit med den biten hittills.

Klockan två klev jag i säng.

Idag väcktes jag obönhörligt av alarmet klockan sex
Peter var redan uppe och fixade frukost, så jag tog ut hundarna i skogen en sväng. Jag har jobbat mycket med dressyren av Zenta och ser faktiskt resultat. Det är en fin och snäll hund vi fått.

Efter frukost som var lite stökig med en dotter som grät av trötthet, åkte Peter iväg till skolan med de äldsta. Lilleman har fått lite stök med magen igen, och stannar hemma hos mig.
Ibland är det positivt att vara arbetslös.

Efter att jag hängt tvätten Peter startat upp, och kollat till Hampuz som lekte med bilar, satte jag mig vid datorn och skrev dagens puff.

Så fort det är gjort går jag på manuset.
Ha en härlig dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...