15 december 2012

En ny älskling

Idag har det snöat i stort sett hela dagen.
Egentligen skulle jag och ungarna åkt till Tumba och hämtat några paket, men eftersom det snöade mer och mer när jag var ute och hämtade ved, beslöt jag att stanna hemma och elda.

Lurade ut ungarna och passade på att skotta av taket på boden samt skottade gården. Jag var svettig till och med om fötterna då jag var klar.
Snöflingorna var stora och drev i sidled.

På eftermiddagen hade det snöat ännu mer och jag använde vår nya snöslunga, min nya älskling. Åh vad skönt det var att få hjälp. Min rygg jublade.

In och tog av mig alla blöta kläder och gjorde mat till ungarna, sedan försökte jag komma in på nätet utan framgång. Facebook får vänta.
Diskade och pysslade här hemma medan ungarna spelade på surfplattorna.

Lagom tills Peter skulle komma hem gick jag ut igen och skottade. En del når jag inte med snöslungan och måste ta för hand, men det är en fröjd att se hur snön kastas iväg långt upp på gräsmattan av sig själv. Det här skulle vi köpt för länge, länge sedan.

På kvällen bakade Peter pepparkakor med småttingarna medan jag skrev på manuset.
I vår familj är det han som är pysslig medan jag föredrar att göra andra saker.

Ha en underbar kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...