11 april 2013

Plåtslagare-författare

Igår stod vi hela dagen i solskenet och gjorde skivorna som vi förhoppningsvis får upp i helgen på taket i Furusund.
Både jag och Peter är krassliga och det känns att hjärtat får arbeta hårdare. Du vet när det låter som om hjärtat sitter i öronen.
Strömbrytaren krånglade lite men efter att vi micklat med ledningarna inuti den startade den snällt igen.
Vi hann knäcka allt som nu i morse skickades med lastbil till Furusund.

Idag har jag kört småtusslarna till skolan och sitter nu vid datorn för att skriva vidare på mitt projekt. Tyvärr blir det ingen kurs i att skriva för barn idag eftersom jag inte vill smitta mina kamrater. Känner mig inte fit for fight alls idag, men, men...det går över.

Det händer saker i mitt liv just nu som jag inte riktigt har kontroll över. Det är positiva saker som jag väntat på länge, länge och nu inte riktigt kan ta in att de händer.
Det känns lite grand som om jag står utanför mig själv och tittar på mitt liv. Känner du igen känslan. Det är för bra. Något hemskt måste hända snart. Det kan inte vara så fantastiskt.
Ha, ha...man är bra galen ändå. Lägger dagar och nätter på manusskrivande och om det släpper och exploderar bra-saker så tror man ändå inte riktigt att det händer. 
Nåja, nu är det tyst i huset och den enda som är i min närhet är lilla Zenta som är en knähund och älskar att sitta nära, nära mig.
Och med det slutar jag dagens inlägg
Ha en underbar dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...