22 maj 2013

Biltur-busiga barn och fantastiska ställen

Dagen har tillbringats åkande i en bil. Vi har nämligen kollat in jobb, det vill säga trädgårdar och tak.
Lilleman följde med och var måttligt road på eftermiddagen så vi äntligen styrde kosan hemåt.
Ett projekt vi tittade på såg ut som en spansk trädgård. Massor av Rhodorendoron kantade den och stora träd med blommor i massor stod i rad vid ingången. Jag och Peter ska klippa häcken som idag är ca fem meter hög. Mannen i familjen var sjuklig och orkade inte längre ens försöka hålla efter allt ogräs och alla buskar och träd. De skulle faktiskt sälja huset inom kort.
Som vanligt blir jag fascinerad av blommorna och sättet de planerat trädgården på. Vi blir kvar en bra stund medan tanten guidar runt oss.
Nu blommade ju inte allt, men jag kan tänka mig hur vackert det kan bli. Ibland önskar jag att jag hade obegränsat med pengar och kunde köpa husen jag hittar, till barnen. Tills de blir stora nog att flytta in.

Mitt på dagen ringde de från Razmus skola. Han hade lagt en slemmig snigel i en flickas huva och kastat en annan på en pojke i klassen. Håhåjaja, tänkte jag och suckade. Inte idag igen.

Vi hämtade ungarna och fick ett extra barn med oss. Jag köpte tvättmedel till Raz som tvättade flickans huva medan han muttrade att han var orättvist behandlad.

Barnen fick pannkaka så att magarna stod rätt ut och sedan lade de sig stinna av maten i sängen och tittade på nya dvd-skivan Monster high.

Jag skrev offerter och kollade in andra potentiella jobb. Har ingen aning hur jag ska hinna med alla trädgårdar, men det löser sig väl.
Alldeles strax ska jag lägga ihop och börja redigera igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...