23 oktober 2013

En början-478

"Du gillar mig va?", sa Trudie och plutade med munnen.
Rolf nickade och fortsatte läsa tidningen.
"Mer än mamma?" fortsatte Trudie och tryckte ned tidningen med handen så att han skulle se på henne. "Hon är mycket äldre än mig, och..." Efter en kort paus fortsatte Trudie. "inte lika snygg som mig."
"Det heter jag", muttrade Rolf och funderade intensivt på hur han skulle komma undan den bekäftiga tonåringen med alldeles för kort tröja och tajta jeans. Trudie var söt och sexig, men hon var Majsans dotter. Han hörde att ytterdörren öppnades och suckade. "Hej älskling. Vi är här inne. I köket."
Trudie hoppade ned från köksbordet och slängde med det långa mörka håret som om det varit en mantel. "Syns senare då?" viskade hon och skyndade uppför trappan.
"Hej älskling", sa Majsan till dottern och kände hur hjärtat lugnade sig när hon fick en blick fylld av kärlek från Rolf. "Har hon krånglat?"
"Inte mer än vanligt. Du vet det där gamla vanliga, tycker du om mig? Är jag finare än mamma?" sa Rolf och drog ned henne i famnen. "Jag kunde ju inte tala om för henne att hennes mamma är sexigast i världen och den underbaraste på jorden? Eller? Borde jag göra det?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...