24 februari 2014

Måndag

När jag vaknade i morse vände jag mig snabbt till andra sidan och drog täcket över huvudet.
"Du ska jobba idag va?" sa Peter och drog av mig täcket.
"Mm", sa jag och huttrade till. "En stund."
"Jag gör frukost", fortsatte han, och gick ut i vardagsrummet medan jag kurade ner mig igen.
Underligt nog är det alltid underbart skönt att återvända till sängen. Jag är morgonpigg, så det beror inte på trötthet. Det är känslan av att få göra det. Omslutas av värmen igen.

Nåväl, jag åt frukost och åkte till min kund för att städa hus. Vi pratade och skrattade som vanligt, och tiden passerade fort.

Jag åkte till Rosenhill och hämtade Razmus som besökt en kompis, sedan for vi vidare hem.

Vi har ätit gott, diskuterat både födelsedagar och kommande kurser. Egentligen skulle vi ha skrivit offerter, men jag har röjt på kontoret och laddat för en skrivardag/redigeringsdag.
När jag röjer hittar jag en massa papper med skrivtips, blomstertips och Gud vet vad. Läser en dagstidning som är en vecka gammal, men som glömts bort i röran av jobb, snickeri och barn.

Jag har påbörjat en kurs i att lära mig Scrivener. Det bästa av allt är att den är på svenska. Nu kan jag nog påstå att jag tänker byta till Scrivener. Det verkar för bra för att vara sant.
Kursen hittar du på Moderskeppet

Nu ska jag fortsätta mitt pysslande här hemma.
Ha det gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...