17 juli 2014

En början-688

"Det här liknar en förbannad Askungesaga", fräste Nicky och klev i stövlarna. "Jag hade henne så här nära, och sedan ..." Han knäppte med fingrarna. "Puts väck."
Petter skrattade och öppnade en till öl som han hällde i sig. "Du är knäpp. och full som ett svin", tillade han. "Jag tror minsann att du slocknade ett tag", fortsatte han och sträckte en ölburk till Nicky. "Menar du bruden som stod med dig i baren så vet jag var hon bor."
"Ja, just hon", sa Nicky och satte sig ned. "Ta mig dit och jag gifter mig med henne. En sådan kvinna träffar jag inte hemma. Undrar varför alla Stockholmsbrudar är så ego?"
"Jag såg när ni dansade. Var har du lärt dig de där stegen? Värsta dirty dancingen ju."
Nicky öppnade ytterdörren och vände sig mot Petter: "Jo du, jag kan både det ena och det andra. Det gäller att vara förberedd. Jag har till och med kikat i några horoskopböcker och lärt mig vad som kännetecknar de olika tecknen. Du anar inte hur mycket skoj jag haft med brudarna. De dumma djävlarna fattar inte att jag bara bluffar."
"Oh la, la. Inte anade jag att du var så förslagen. Du har många hemliga sidor. Nåja, sådant gillar kvinnor. Men, du måste nyktra till innan vi åker till Ylva.
"Ylva? Just ja, så var det hon hette."
Petter skrattade igen. "Minns du inte ens vad hon hette? Hur full var du? Egentligen?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...