13 november 2009

TEMA fredag den 13:e

Hade jag vetat vad som väntade imorse när jag vaknade, då hade täcket snabbt dragits upp över huvudet och jag hade sovit bort den här dagen.

Glad i hågen kör jag äldsta grabben till skolan, sedan vänder jag hemåt med resten av ligan som är lediga från dagis idag.

Vi pratar om dagens schema som innebär det där tråkiga gamla vanliga med disk, tvätt och städning, men...plötsligt beslutar vi oss för att åka på äventyr till köpcentrumet för att fika och rida på rörliga leksakshästar.

Precis innan vi skall åka känner jag en omisskännlig doft av bajs, och visst är det så.
Lilleman har skitit och det är sörjigt.

Vi tar nya tag och startar bilen för att fara iväg när jag plötsligt kommer på att jag glömt telefonen och springer in. Den är borta!!
Till slut hittar jag den noggrant inlagd i min fleecejackeficka. Jag hade den alltså på mig hela tiden.

Snabbt iväg och glatt pratandes går den 1,5 mil långa turen rätt snabbt.
När jag kör in på parkeringen och kör runt på den nästan överfulla platsen börjar dottern plötsligt att hulka och håller handen för munnen.

Blixtsnabbt stannar jag bilen till andra bilisters irritation och slänger fram en spypåse till henne medan jag öppnar hennes dörr. Lilla, lilla pyret spyr så att inälvorna nästan kommer med, sedan säger hon glatt "Nu mår jag bra, skall vi gå in då?" Skrattande sätter jag på min lilla duva hennes bälte och rattar hemåt igen.

Väl hemma inser jag att det var tur att vi inte gick in på köpcentrumet, för lilleman skiter illa med jämna mellanrum och lilltösen spyr.

Så nu vet jag vad som gäller i helgen.

2 kommentarer:

  1. Ja det var en jobbig fredag den 13:e! Hoppas på bättring vad gäller magarna.

    SvaraRadera
  2. låter som en illa magsjuka hua

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...