28 augusti 2011

God morgon, eller?

Åh vad jag blir frustrerad över att internet strular!
Ibland ger jag helt enkelt upp och struntar i den dagliga puffen, men då känns hela dagen underlig, och mitt skrivande på bokmanuset är svalare än vanligt.
Skrivpuffen ger min dag en naturlig och skön ingång till skrivandets magiska flow, och att läsa mina kombattanters texter får mig att både skratta, gråta och förundras.

Inatt har det regnat, och inne i huset är det läskigt våtvarmt. 
Jag delade dubbelsängen med Peter och två ungar, så jag lade mig skavfötters med dem istället för att ligga bredvid, och svettas ännu mer.

Lilleman är på väg att sluta med blöja, men misslyckas då och då. Igår blev det ett stort illaluktande misstag, som gjorde att jag kastade både kalsonger och byxor. Det stank verkligen bläh!

Nu är det dags att äta frukost och sätta igång operation dagsverke. Peter och Mackan smörjer in sig med liniment, och barnen klär på sig medan jag febrilt trycker på tangenter för att jag blir bortkörd från bordet då Zabine dukar fram.

Ha en härlig dag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...