8 augusti 2011

Omkonstruktion på gott och ont i manuset

Inatt satt jag och tragglade med manuset tills klockan två igen, men nu för att ändra tillbaka till det gamla.
   Konstruktionen på det tilltalade mig inte längre, och det kändes främmande och plastigt. Det var helt enkelt inte mina rader som strömmade ut i datorn.

Efter att ha printat ut tre olika varianter som jag jobbat på skall dessa förvandlas till en enda som förhoppningsvis slår allt det som tidigare skrivits.

Som lite uppvärmning skrev jag en novell på temat luft som jag skickade iväg till Hälsingeskrivarna. En gång i månaden ger de ut ett litet häfte med texter, och naturligtvis passar jag på att vara med.
Eftersom jag kommer från Hälsingland gick jag med där för några år sedan. Jag har dock aldrig träffat någon av dem in real life.

Barnen sover fortfarande, och snickaren har börjat jobba på vårt vardagsrum. Idag skall vi få ett golv, och lite finsnickerier.

Egentligen tror jag att det är dags för ungarna att åka tillbaka till fritis och dagis igen, men...varför skall de sitta och uggla där några timmar, när de lika gärna kan vara hemma och ha sovmorgon?
Blir nog inte alltför lätt att ändra tidsschemat på dem. Hm...

Nej, nu skall jag skriva dagens skrivpuff som uppvärmning.
Ha det

2 kommentarer:

  1. Ja ofte, eller alltid blir det fler utgaver av et manus, men til slutt blir det bra.
    Legg det ifrån deg noen dager og senn ta itu igjen.
    Da kommer det ofte opp noe nytt.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...