Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?22 mars 2012

Det börjar lösa sig

Idag har jag skrivit ut manuset, och ska nu gå igenom det på papper för att hitta eventuella fel och var jag ska peta in två mycket bra kapitel.

Lärde mig hur man facebookar med filminslag och fotografier via mobilen. Spännande. Nu kommer ni snart att kunna höra min vackra stämma då jag läser upp min dagliga novell.


Ikväll har jag träffat mina skrivarvänner på Cafe Amy vid Fridhemsplan. Som alltid pratar vi om allt som har med skrivande att göra, och jag får erbjudande att ge ut min kommande självbiografi på ett förlag.
Dock ett litet sådant, så jag tackade för erbjudandet, och bad att få återkomma.

När jag sent omsider kom hem kollade Peter och jag alla plåtjobb som rasat in, för nu jäklar har det lossnat rejält, och eventuellt blir jag anställd av honom, och öppnar bokförlag.

Hi, hi...

Livet leker just nu.
Inatt ska jag skriva, och redigera.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar