29 mars 2012

Egenutgivarna-stök och bök i trafiken-PAPPERSSKÄRVOR på vift

Så var ännu en dag förbi.

Efter att jag lämnat av tussungarna drog jag iväg till Hallunda för att besöka en utbildningsmässa som pågick där idag. Urtrevliga människor som alla ville ha in mig på sin skola.
Det är bara ett krux, jag behöver en inkomst, helt enkelt pengar att försörja min familj med, inte en skola som är på två tre år och kostar pengar. Det blir helt enkelt fel där.

Tuffade hemåt i full fart, och passade på att köra lite rally när inte ungarna var med. Kurva efter kurva togs i hög fart, och jag kände adrenalinet strömma i kroppen. Tänk vad lite fart kan göra för psyket.
Regnet öste ned och det var isande kallt ute.

Zally som äntligen fått gå ut igen, mötte mig på gården, och ville följa med in. Hundarna skuttade som vettvillingar och ville ut.
Naturligtvis följde katten med ut. Hon ville leka med Zenta.

In och slog up datorn, kollade mejl mm, och insåg att klocakn snabbt hade travat fram till hämtningsdags av barn.
En dryg mil senare satt jag och Lilleman i gympasalen och tittade på Zabine som tränade dans för att ha show på måndag. Min lilla blyga sötnos viftade med händerna åt alla håll, sneglade på oss, hoppade än hit, än dit, och jag mindes hur jag som ung försökte mig på jazzdans, men slutade innan kursen var över.

Nu ikväll har jag tagit fram uppgifter om min bok PAPPERSSKÄRVOR som genom föreningen Egenutgivarna ska besöka potentiella inköpare från bokhandeln.
Dit kan du vända dig om du funderar på eller redan har gett ut din bok själv. Många hjärnor gör mer än en heter det, och visst stämmer det. Kika in och titta själv.

Nu ska jag försöka att få till lite redigering av manuset. Klockan går alldeles för fort tycker jag, och känner mig som en olydig unge då Peter påpekar tiden och gäspar.

Sov gott
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...