Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?31 oktober 2012

Erotisk novell-3

Kim var svettig efter gympasset, och så hungrig att magen skrek.
Med en kraftig snärt på handleden drog hon upp träningsväskan omedveten om att hon var iakttagen.  Njutningsfullt klunkade hon i sig proteindrinken hon tagit med hemifrån och skalade snabbt av bananen för att sedan pressa in frukten i munnen med ett stön av njutning.
 Kim lyfte upp väskan för att förpassa den in i hörnet på lokalen igen, men kände sig iakttagen och tittade sig diskret runt i lokalen. Några meter bort stod en kille av modell större och spanade på henne med road min. När hennes blick mötte hans nickade han och satte upp tummen. Kim nickade tillbaka och log.

Några timmar senare hade hon både gått igenom ett gympass och ett workoutpass. Svetten flödade liksom endorfinerna. Kim kände sig oövervinnerlig och njöt av att använda kroppen…ja riktigt pressa den tills alla muskler skrek efter att få vila.
Efteråt satte hon sig på golvet för att stretcha. Trots sin relativt höga ålder var hon både fast i kroppen och rynkfri. Ja nu var det ju inte riktigt bara sunt leverne som var orsaken till den i stort sett totalt fettfria kroppen. Exmannen som stuckit till Spanien med sin älskarinna hade skurit både här och där, och lyftet som tillintetgjorde 20 tuffa år och knappt syntes hade gett Kims självförtroende en gigantisk kick.

Nu vårdade hon kroppen som ett tempel och var noga med vem hon bjöd in. De få gånger en man beträdde hennes tröskel njöt hon bara fullt ut om rummet var kolsvart och hon själv hade makten. Att dominera männen gav henne njutning och de som utsattes för Kims sexuella lekar ville gärna ha en eller helst två repriser. I hemlighet kallade hon sig Mrs Domina och hittade likasinnade på nätet när hon under mörka nätter satt med sin bästa vän Datorn och surfade.

Mannen som iakttog Kim grubblade desperat på kvinnans ålder, men kunde omöjligt sätta fingret på det exakta året. Hon tycktes honom enormt lockande och utan att kunna göra något åt det drogs han som en fjäril dras mot ljuset. Ögonens pupiller vidgades och de kraftiga händerna som var fylld av tjocka valkar darrade av hänryckning. Det tycktes honom som om han hittat en sällsynt insekt…så vacker och speciell.

”Ursäkta? Jag har stått och kikat på dig ett tag. Du är för djävla vacker. Vilka muskler, vilken midja…sådan perfektion in i minsta detalj. Wow.” Hon såg att en blodåder svällde på hans hals och betraktade under tystnad de svällande armmusklerna.
Mannen rodnade och räckte fram en något svettig näve. Handslaget var fast och Kim kände intresset vakna. ”Hej! Tack för komplimangen. Kim heter jag. Jobbar som tränare här.” Hon studerade mannens nedre delar och såg att han verkade vara välutrustad. ”Har du lust att ta en fika efter träningen?” Mannen tittade henne djupt in i ögonen och lekte med tungan i mungipan. Kim övermannades av en fallande känsla och fuktade läpparna med tungspetsen. ”Jag skall sola efter det här.” Hon sträckte på sig och sköt ut brösten som räddats från sin fallande bana av exmannen. De stod ut från sitt fäste som två fasta kullar på fel håll.

Mannen kunde inte släppa henne med blicken och hans händer längtade våldsamt efter att få utforska kvinnan framför honom.

Kim lade sin hand på hans hand, kände hur heta blixtar for igenom henne och släppte förskräckt greppet med ett lågt flämtande.
Hon tittade med beslöjad blick på honom och rörde pekfingret lockande framför hans ögon. ”Du kan ju följa med till solariet. Det är ju ganska stora rum.”
Mannen trodde inte sina öron och stod en lång stund och gapade innan han svarade. ”Självklart! Vi…vi…vi syns om en stund då.

Han lämnade upprymd Kim och log stort åt alla som tittade mot honom. När de tränat färdigt gick de som på en given signal mot omklädningsrummen och hämtade en varsin handduk.
Utanför solariet som Kim hade blivit tilldelat pekade hon på dörren och fnissade till. Mannen gick förbi och Kim kände en doft av maskulin parfym när han passerade bakom henne. Hon öppnade dörren och lade sig på britsen spritt språngandes naken, sedan sänkte hon ned solariet och befann sig snart i solgasset på en utländsk ö.
Plötsligt kände hon en hand som trevande smekte hennes varma kropp. Mannen drog sakta över Kims muskulösa, deffade mage och solariet sköts upp för att visa mannen i naturens kostym. Det syntes att han var en ofta sedd kund på gymmet, och eftersom han var grov av naturen såg mannen ut som en grov karikatyr av en neanderthalare. Kims hjärta tog ett rejält skutt och hon kände en varm, pirrande känsla i underlivet. De gröna ögonen såg ut som två laguner av havsvatten och hon drogs som av en magnet mot honom.
Utan att yttra ett ord lade han sig på solariets bädd och det knakade betänkligt. ”Skall vi?” Rösten var hes av rörelse och han verkade lite blyg. Kim reste sig sakta upp och rullade över honom. Mannens lem var upprest och hennes händer utforskade den nyfiket med vana händer.

Nu när Kim kommit honom närmare såg hon att han antagligen inte var mer än arton, nitton år, men kunde inte stoppa den flod av begär som rusade runt i kroppen.
”Jag har aldrig känt så här någon gång förut.” mumlade han, tittade förläget på Kim och rodnade ännu mer. ”Du får mig att brinna.”
Mannen satte sig på kanten av solariebädden och tog ett ordentligt tag om Kims smala höfter.  Han lutade sig mot hennes underliv och hon anade vart han var på väg och lutade huvudet bakåt. Han skrattade till och drog med tungan efter hennes navellinje. Fortsatte sedan nedåt för att vända precis vid blygdhårets övre kant, och retade Kim tills hon höll på att förgås av den inre elden.
”Jag vill ha dig.” Mannen tog tag i hennes rumpa och hon tyckte sig kunna känna valkarna i hans händer. Han drog henne mot sig och lade tungan mot hennes ena bröst och drog in den mörkbruna vårtan som stelnat efter hans behandling tidigare. Stönande tryckte hon sig mot honom och gned sig mot hans organ. Med benen på var sida om hans kropp suktade hon efter mer och kände sig som en kåt hynda. Mannens kropp var så nära perfekt den kunde vara och hon gled över hans muskulösa lår och drog med händerna över de kraftiga axlarna. 
Kim lyfte lite på ändan för att kunna komma på plats. 
Stönande lade mannen händerna runt hennes kropp och drog i det mörka, långa håret med ena handen medan han omväxlande lyfte, omväxlande pressade ned Kim.

Hon å sin sida drog med naglarna över hans rygg och skapade långa djupa rivmärken. Den smala kroppens muskler gjorde ett perfekt samspel och Kim befann sig alldeles utanför den när extasen nådde sin topp.

Solariet knakade när han reste sig upp efteråt och pussade Kim på kinden. ”Du är faan det bästa knull jag haft. Helvete kvinna.” Han hämtade handdukarna och räckte henne den ena. ”Jag vill träffa dig igen…många gånger. Adam heter jag förresten.”
Kim svepte behagfullt handduken runt kroppen och drog med handen genom håret. ”Du var härlig du med.” Hon log och tog honom runt ansiktet. ”Fördjävla härlig…så visst vill jag träffa dig igen. Vänta skall du få mitt kort.” Kim öppnade träningsväskan och log när hon tittade bakåt mot honom. ”Vet du vad jag önskar mest av allt just nu? Adam tittade frågande på henne. ”Jag önskar att vi var i ett rum så jag kunde få dig igen. Du tänder mig så förbannat.”

De skildes åt en stund senare efter en puss till farväl.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar