7 november 2012

Erotisk novell-9-Längtan

Resan började med att jag nästan missade den förbannade bussen, och när chauffören motvilligt stannade fräste han något på sitt lands språk och tittade elakt på mig.
Jag visade upp mitt kort och satte mig på första bästa plats. Magen på hade antagit en klotrund valfiskform, och mitt ansikte var vått av svett.
Den lilla bebisen som simmade runt därinne struntade i att det var trettiotvå grader ute, och strålande solsken. Jag längtade mig fördärvad efter en stor iskall öl och ett redigt knull.
Ja du läste rätt. Månaderna utan något sexliv hade förvandlat mig till en tjutande katt i mars som ålade runt och skrek efter sex. Jag försökte övertala min man som kallsinnigt påstod att läkaren inte tillät något sex över huvudtaget eftersom lillan låg läskigt nära moderkakan som hotade att brista vid varje inträngning.

Jag hade gjort allt i min makt och bytt ut de stora tältliknande t-shirtarna till vackra negligeer,  och underbara lövtunna trosor som gränsade till för mycket. Alla mina ansträngningar satte fart på mannens Petternicklas som stod i stadig givakt när vi lade oss, och darrande längtade efter mer.
Likt en kunglig vakt nekade min man mig att ens ge honom en avsugning och tyckte att jag skulle läsa en bra bok istället.

När jag satte mig mötte mina ögon en stor man i sina bästa år.
De bruna ögonen glimmade till av intresse och mitt sämre jag tog genast chansen. Bussens skakande gjorde så att jag kunde lägga min hand tätt intill hans lår utan att det skulle se underligt ut, och jag öppnade till min rock så att han kunde se min mycket korta kjol som visade upp benen jag inte var alltför mallig över.
Han blickade nedåt och lade sin hand invid min.
Sakta lade jag ena benet över det andra och lät knäet luta mot hans lår.
Han flämtade till och tittade på mig.

Bussen stannade vid en hållplats och några ynglingar gled nonchalant in i den och ställde sig mitt i gången. Med benen brett isär, och en hand hållandes i en av de där remmarna som sitter i taket ställde de sig så att jag fick full insyn på deras organ. Eller, nja…naturligtvis hade de byxor på, men de var tajta så tajta och min fantasi var just nu inte att leka med.
Mannen följde min blick och skrattade till, sedan lät han handen glida in mellan mina lår. Sedesamt drog han ihop kappan över dem med andra handen och log vänligt.

Jag såg på hans dimmiga ögon att tankarna var riktade åt samma håll som mig, och jag uppbådade all styrka jag hade och kastade blygheten överbord. Jag öppnade dragkedjan på jeansen och lade handen på hans lem. Mannen stönade till och kramade min hand. Med lätta smekningar tog han sig in i mitt heligaste och gled omkring med fingret. Omvärlden ändrade färg och jag log lyckligt när jag nådde en blixtrande orgasm som gjorde att jag skrek till. 

Rodnande tittade jag ned i golvet och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, men kände att mannen tog min hand och pussade på den.
”Tack för att du förgyllde min dag vackra kvinna.”
Innan jag hann säga något hoppade han upp från sin plats och försvann ut genom dörren. Glatt vinkande gick mannen sin väg och jag lade min darrande hand över magen och möttes av en trotsig spark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...