21 december 2012

Skrivarkurser-noveller-snöröjning

"Mamma kom", ropar min lilla parvel och drar mig i armen. Han och de andra är mycket sugna på att äta upp sina stora pepparkakshjärtan och tjatar sig blåa om att få ta dem.
"Nej Hampuz, inte nu", säger jag och tvingar på barnen ytterkläderna.
Ute snöar det och det börjar redan mörkna då jag går ut. Snöslungan startar snällt, men mina skottare försvann snabbt som små vesslor, så där fick jag ingen hjälp.

När jag är klar liknar jag en snögubbe. Jag har nämligen inte lärt mig riktigt hur man riktar utkastaren för att inte få all pudersnö över sig.
Det är inget problem, för jag älskar snö.

Efter maten gör vi kladdkaka, men lyckas få den alldeles för kladdig.

Nu alldeles strax ska jag ta mig an mitt skrivande igen. Har laddat ned mallar från I-books till datorn för att göra en snygg framsida till e-boken. Det går hur galant som helst. 
Ska bli spännande att se resultatet.
Tänker också försöka få till det med Liberty writer, men har hittills misslyckats.

I eftermiddags skickade jag ett mejl till Jenny Bäfving som har distanskurs i novellskrivande för tidningar, något jag fnulat på en längre tid men inte kommit igång med.
Går ju redan skrivkurs för Leffe Delo och tycker den är superb. 
Har även anmält mig som intresserad av kursen Skriva böcker för barn och ungdomar på Folkuniversitet. Det gäller att vidga vyerna. Eller hur?

Ha nu en go kväll. Snart är det Jul.
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...