9 januari 2013

Ny hemsida

Har jobbat hela natten med mina nya hemsidor och lyckas plötsligt förstöra alltihop.
Fatta vilken ångest. Allt jag slitit med försvann på ett enda litet tryck.

Jag har fått hjälp av Tanja Dianova att installera wordpress på mitt one.com konto och jobbade som sagt med att fylla dem inatt. Det är en hemsida i mitt nya namn Anitha Östlund Meijer och en hemsida till mitt skötebarn RaZaHa förlag.
Genom wordpress svenska hemsida fick jag tag i en kille som eventuellt har lösningen, men för att komma in på mitt kontos ftp-avdelning måste jag ha internet explorer.
Nu sitter jag här med min dyra, fina Mac och kommer ingen vart. Som tur är har vi en skruttig Fujitsu med internet explorer som jag hoppas kan hjälpa mig. Den är säkert ringrostig efter att ha legat oanvänd flera månader, men huvudsaken är att jag kommer in på mitt konto.

Familjen ligger fortfarande däckad och hostar ikapp. Razmus har fått en febertopp nu på morgonen och kylts av med hjälp av iskuddar.
Peter är ganska mör och har ont i kroppen medan de barnen hostar långt ned i bröstet och är snoriga. Det verkar vara en extra elak bakterie som invaderat oss. Jo, jag säger oss, för min hals gör ont och näsan börjar fyllas av snor. Attans, jag vill inte vara sjuk.

Så, vad göra?
Jag tänker hårdpreparera kroppen med vitaminer, vitlök och annat jox. Allt för att vara ok på lördag då jag ska ha min andra lektion i snowbordåkning.

Nu på morgonen ska jag åka till skolan och träffa Razmus lärare för att ha ett samtal om honom och hämta läxorna.
Det är kallt ute, brr så det är nog bäst att klä på sig ordentligt.

Ha det gott tills vidare



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...