Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?9 januari 2013

Ny hemsida

Har jobbat hela natten med mina nya hemsidor och lyckas plötsligt förstöra alltihop.
Fatta vilken ångest. Allt jag slitit med försvann på ett enda litet tryck.

Jag har fått hjälp av Tanja Dianova att installera wordpress på mitt one.com konto och jobbade som sagt med att fylla dem inatt. Det är en hemsida i mitt nya namn Anitha Östlund Meijer och en hemsida till mitt skötebarn RaZaHa förlag.
Genom wordpress svenska hemsida fick jag tag i en kille som eventuellt har lösningen, men för att komma in på mitt kontos ftp-avdelning måste jag ha internet explorer.
Nu sitter jag här med min dyra, fina Mac och kommer ingen vart. Som tur är har vi en skruttig Fujitsu med internet explorer som jag hoppas kan hjälpa mig. Den är säkert ringrostig efter att ha legat oanvänd flera månader, men huvudsaken är att jag kommer in på mitt konto.

Familjen ligger fortfarande däckad och hostar ikapp. Razmus har fått en febertopp nu på morgonen och kylts av med hjälp av iskuddar.
Peter är ganska mör och har ont i kroppen medan de barnen hostar långt ned i bröstet och är snoriga. Det verkar vara en extra elak bakterie som invaderat oss. Jo, jag säger oss, för min hals gör ont och näsan börjar fyllas av snor. Attans, jag vill inte vara sjuk.

Så, vad göra?
Jag tänker hårdpreparera kroppen med vitaminer, vitlök och annat jox. Allt för att vara ok på lördag då jag ska ha min andra lektion i snowbordåkning.

Nu på morgonen ska jag åka till skolan och träffa Razmus lärare för att ha ett samtal om honom och hämta läxorna.
Det är kallt ute, brr så det är nog bäst att klä på sig ordentligt.

Ha det gott tills vidareInga kommentarer:

Skicka en kommentar