11 februari 2013

Arbeta är bra och lönsamt

Idag har jag dammsugit och svabbat golv i sex och en halv timme. Det var ett extrajobb som jag skulle få introduktion till, men blev mer eller mindre tvungen att starta på stört eftersom flickan som skulle städa var sjuk i influensa.
De som jobbade där var urgulliga och jättetacksamma att jag kunde hjälpa dem.
Det är kul att vara till hjälp och lönsamt. Jag får mycket bra plöjs för min blixtinryckning. 

Jag jobbade tills två och for sedan hem där Peter mötte mig. Axlarna ömmade och händerna var lite lama, men annars mådde jag toppen.
Vi hämtade barnen och åkte till ToysRus och handlade leksaker till barnen som de fick köpa för egna pengar. Zabine köpte förstås en monsterhigh. den här gången tvillingarna. Hampuz köpte lego och Razmus köpte Skylanderfigur.

Klockan var mer än matdags och vi stannade på pizzerian där vi käkade varsin pizza och pratade om pengars värde. ha, ha...Peter säger att det är slut med att ge barnen saker jämt och ständigt. De ser honom som sin plånbok.

Barnen somnade snabbt då vi kom hem och jag kikade på facebook och skrev morgondagens början.

Om några minuter ska vi skriva fakturor och några offerter, sedan...om jag hinner ska jag redigera manus. Puh, om det ändå kunde vara klart. Jag längtar tills det blir en bok.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...