Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?18 maj 2013

En början-332

Det rykande berget hade vaknat. Tomtom och Sandy stod nedanför och tittade upp mot gnistorna som kastades flera meter upp i luften och sedan landade med ett högt fräsande i djungeln nedanför. Tomtom var rädd. Morfar hade berättat om hemska Mali och gudarna som blev arga när människorna lät bli att offra gåvor. Men Tomtom hade en plan. Om han och lillasyster Sandy gav berget gåvor skulle Gudarna kanske låta bli att spotta eld. Det var bara ett stort problem – poliserna som stod utposterade och den hemska Mali som var mycket opålitlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar