18 juni 2013

Städning-barn

Igår jobbade jag tio timmar. Jag städade först ett hus som hade mögel i kylskåpet och urskitig spis. Du vet sådär att man måste hälla på koncentrerad Yes och gnugga så svetten lackar. Flera gånger....
Kroppen värkte imorse och nu är vi klädda för att åka till nästa ställe. Idag ska jag rensa ogräs.

Solen står redan högt och fåglarna jagar varandra uppe i himlen. Några svanar flaxar förbi och räven smyger på råttor ute på den nyslagna ängen.
Peter har tagit hunden med sig eftersom tiken löper. Valpar vill jag absolut INTE ha. De är dessutom släkt. Zenta är Chiccos dotter.

Zabine ringde sent igår kväll och frågade snyftande varför inte vi ringt och önskat godnatt. Lilla, lilla hjärtat har det fantastiskt hos sin mormor. Är med djuren på gården och åker på djurpark. "Får jag stanna längre? Snälla?", säger hon när vi pratar.

Inatt skrev jag fakturor och surfade runt på nätet. Vi ska snart på Robbie Williams och tänkte åka till Götet en dag tidigare bara för att njuta lite av stan. På bokmässorna hinner jag aldrig gå runt i staden och nu tänkte vi göra det. Har ännu inte bestämt om jag ska åka till mässan. Får fundera några varv till. Mamma kommer och passar småttingarna.

Nä nu är klockan 7:12 och jag ska fara iväg med grabbarna till skolan. Ha en härlig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...