Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?18 juni 2013

Städning-barn

Igår jobbade jag tio timmar. Jag städade först ett hus som hade mögel i kylskåpet och urskitig spis. Du vet sådär att man måste hälla på koncentrerad Yes och gnugga så svetten lackar. Flera gånger....
Kroppen värkte imorse och nu är vi klädda för att åka till nästa ställe. Idag ska jag rensa ogräs.

Solen står redan högt och fåglarna jagar varandra uppe i himlen. Några svanar flaxar förbi och räven smyger på råttor ute på den nyslagna ängen.
Peter har tagit hunden med sig eftersom tiken löper. Valpar vill jag absolut INTE ha. De är dessutom släkt. Zenta är Chiccos dotter.

Zabine ringde sent igår kväll och frågade snyftande varför inte vi ringt och önskat godnatt. Lilla, lilla hjärtat har det fantastiskt hos sin mormor. Är med djuren på gården och åker på djurpark. "Får jag stanna längre? Snälla?", säger hon när vi pratar.

Inatt skrev jag fakturor och surfade runt på nätet. Vi ska snart på Robbie Williams och tänkte åka till Götet en dag tidigare bara för att njuta lite av stan. På bokmässorna hinner jag aldrig gå runt i staden och nu tänkte vi göra det. Har ännu inte bestämt om jag ska åka till mässan. Får fundera några varv till. Mamma kommer och passar småttingarna.

Nä nu är klockan 7:12 och jag ska fara iväg med grabbarna till skolan. Ha en härlig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar