Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?11 september 2013

Time to go

Igår var det sista dagen på kursen och jag lärde mig massor på de timmarna. Kändes lite underligt att surfa på nätet medan Sofia Mirjamsdotter pratade, men jag googlade på det hon pratade om, bland annat en grodbild hon använde (en genomskinlig groda). Det visade sig att den var genmanipulerad och fanns i Kina. Vi fick oss ett gott skratt.
Igår lärde vi oss om Instagram som jag hittills dissat. Vi pratade även om Soundcloud som jag redan använder och många andra. Jag återkommer i kväll när barnen sussar för en närmare presentation av de olika sätten att göra marknadsföring.
Nu ska jag åka och städa ett stort företag och lär inte komma hem förrän vid sextiden.
Ha en underbar dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar