Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?7 juli 2014

En början-682

Jag lyfte hammaren och slog den mot väggen - hårt. Kackerlackan var minst fem centimeter lång, kanske längre, och jag hade redan dödat flera av hans släktingar. Jodå, jag vet att det finns en massa insekter som alla inte ser, men det här liknade en skräckfilm. De vällde ut. Överallt. Under spisen, över väggen, ut från ventilationsluckan som satt placerad över gasspisen. Mina drömmar handlade om sätt att utrota dem och jag surfade på internet för att kolla alternativa sätt. Att hälla på gift tilltalade mig inte alls. 
Jag ryckte till när det knackade på dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar