ADHD tar inte sommarlov

Det har gått en vecka på sommarlovet och Razmus har varit fri från medicin lika länge. Han stökar med lillebror så fort han kan och vi pysslar och försöker få ihop dagarna så att Raz är antingen med oss, eller någon annanstans. Det går inte att ha dem i samma rum utan att de tjafsar. Om ALLT och inget. Suck.
Det har regnat några dagar och studsmattan som vanligtvis är mycket användbar i syftet att få bort överskottsenergin hos barnen, är blöt. 
Peter tapetserar i barnens nya rum och det blir jättefint.
Zabines rum ska det bara målas några väggar i sedan är det dags för element, golv och fönsterkarmar innan inflyttning. Hon hoppar av glädje och längtar. Det förstår jag. Nu delar hon ett litet rum med pojkarna och det är ganska spänt mellan dem emellanåt.
Raz ADHD gör inte saken enklare. Det ska bli intressant att se hur saker och ting utvecklar sig när han får eget rum.
Hampuz rum får panel och det blir jättefint på alla sätt.
Min förkylning börjar ge med sig och Zabine har tagit över stafettpinnen. Typiskt. Hon ska sjunga, dansa och spela teater nästa vecka....via FEJM förstås. Zabine sjunger och dansar trots förkylningen, men rösten brister emellanåt och hon gör inga inspelningar på instagram eller några andra sociala medier. Youtubesidan jag ska starta upp till henne tar mer tid än jag har och får stå på vänt medan jag avslutar konton med mera som hörde till mitt gamla företag, och bokslut, överföringar och annat tar vid. Tur att jag har världens bästa bokföringstjej som hjälper mig. 

Midsommar blir lugn. det där med att festa har jag växt ifrån och bekvämligheten gör att jag inte längtar efter att sova i tält som blir dyngsurt av regn. För det regnar ju alltid på midsommar :)
Mina stackars Hostor som fick bladen genomborrade av hagel börjar sakta återhämta sig från chocken och till och med blomma. Inte dåligt alls eftersom de är nyplanterade. Trädpionen slog ut och försvann. Snopet. Jag som väntat så. Jag hann inte ens fotografera den i all sin prakt. Regnet tog den.

Vi har jobbat hårt hela veckan på tak och i trädgårdar och lär väl göra på samma sätt nästa vecka, ja, in till midsommar i alla fall. Kunderna står på kö, och jag klagar inte.

Ha en fortsatt bra dagKommentarer

 1. En problemdelning är ett problem att lösa. Vårt serviceteam är här för att lösa allt ditt hackingsproblem
    * Skola Grad Ändringar hacka
  * Hack University betyg och transkript
  * Radera kriminalregister hacka
  * Databaser hacka
  * Försäljning av Dumps kort av alla slag
  * Individuella datorer hacka
  * Hemsidor hacka
  * Kontrollenheter fjärrhackar
  * Brännarnummer hacka
  * Verifierad Paypal-konto hack
  * Alla sociala medier konto hacka
  * Android & iPhone Hack
  * Öka din kredit värdering
  * Text meddelande avlyssning hack
  * E-postavbrott hack
  * Öka bloggtrafik
  * Skype hack
  * Bankkonton hack
  * E-postkonton hacka
  * Webbplats kraschade hack
  * Server kraschade hack
  * Hämtning av förlorad fil eller dokument
  * Kreditkort hackare
    För mer information kontakta vårt serviceteam på prudenthcakers@gmail.com
  E-post:
  prudenthcakers@gmail.com

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg