2 augusti 2010

TEMA Begränsning

Frannie och jag var gamla arbetskompisar som hittat tillbaka till varandra genom facebook. Mejlen korsade världen och trots avståndet kom vi varandra oerhört nära. Första gången hon skrev ordet puss hajade jag till, men ryckte på axlarna och skrev puss jag med. Ord lades till ord och det som är svårt att tala om öga mot öga avhandlades enkelt och snabbt via datorn. Jag vet inte när vi skippade normer om vad som är normalt och när breven blev fylld av önskningar om sex och närhet.

Frannie bad mig en dag skaffa webbkamera för att hon ville se mig, och snart satt vi där i varsin del av världen och gjorde saker med oss själva som bara älskande gör.
Bilderna av henne eggade mig och trots att jag aldrig någonsin haft dragning till mitt eget kön satt jag flämtande av lust när hon talade om vad hon skulle göra med mig när vi sågs.

Till slut kom då dagen då vi skulle ses på riktigt. Ett flygplan skulle föra min älskade till mig och vi skulle äntligen få hålla om varandra. Ett tidigt morgonbesök hos frisören resulterade i en ny fräsch look, och jag fyllde kylskåpet med det jag trodde att hon ville ha.

När jag såg henne komma på flygplatsen grät jag av rörelse, och då hon lade sin hand mot min kind rasade jag in i hennes famn. ”Frannie, älskade, äntligen är du här!” Den lilla tanken som stegrade sig i mitt bakhuvud ignorerade jag och pladdrade på.

Bagaget lämpades in i ett förvaringsfack och vi gick ut på stan för att fira. ”Vart vill du gå? Har du några speciella önskemål? Hur var resan?” Min mun gick i ett och hon fick knappt ett enda ord sagt på hela kvällen. Alla vet ju att sprit löser tungans band och jag skulle väl inte druckit eftersom min tunga löpt total amok och inte kunde stoppas.

I huvudet startade nu en film om hur det skulle vara att ha sex med denna underbara kvinna, och jag bad henne följa med in på toaletten för rörelsehindrade. Eftersom jag aldrig varit i den där situationen förut bad jag henne med andan i halsen att ledsaga mig, och orden följdes till punkt och pricka. Tveksamt öppnade jag klänningen hon bar och såg att brösten klarat färden från ung till medelålders utan att tappa styrkan. ”Du är så vacker.” Min röst var hes och jag kände något varmt strömma till i underlivet. ”Så…” Jag tvekade. ”Fulländad. Du har inte fått några barn va?” Frannie tittade mig i ögonen dimmig av åtrå. ”Nej, jag kan inte.” I brist på att säga rätt ord ägnade jag mig åt hennes nacke och de lena armarna.

Hon gled ur klänningen och lade min hand på sitt kön. ”Känn hur det pulserar. Jag väntar på dig Erin, jag har väntat längre på dig än du anar.” Hon lade huvudet bakåt mot handfatet och delade på benen för att bjuda in mig. ”Allt är ditt. Allt!”

Plötsligt skakades min kropp av en kväljning och jag rusade upp för att spy. ”Jag är ledsen Frannie…det känns fel att älska med dig.” Benen skakade när det gick upp för mig vad jag höll på med, och hela mitt inre gjorde uppror. Vad i helvete höll jag på med? Min kärlek till Frannie var inte av det kroppsliga slaget. Vi var två själstvilllingar som tänkte och kände lika på många plan, men jag var heterosexuell och hon bisexuell.

Ilsket drog hon upp dragkedjan på klänningen och rättade till håret. ”Vadå fel? Vi har ju haft sex med varandra i ett år snart. Vi tänker likadant, skrattar åt varandras skämt.” Frannie lade handen på dörrhandtaget. ”Vet du vad som är det värsta? Under tiden i skolan flirtade jag ohämmat med dig och trodde i korta glimtar då du mötte mina leenden att du kände likadant, men blev brutalt påmind om begränsningen mellan oss då du kom trippande med nya killar var och varannan helg. Jag älskade dig då och älskar dig nu.” Frannies ögon fylldes med tårar och jag räckte fram min hand som hon slog undan. ”Ta inte i mig! Jag trodde i min enfald att du kände som jag, men att du inte vågat erkänna det för dig själv.” Hon tryckte ned handtaget och ställde sig i dörren med ögonen gnistrande av ilska. ”Hör inte av dig till mig! Försvinn ur mitt liv! Jag åker hem med första bästa flyg.” Med dem orden slängde hon igen dörren med ett brak och lämnade mig i ett vakuum av känslor.
WOMAN\'S TEARS

8 kommentarer:

  1. Fint om hur längtan kan dra iväg med en.

    SvaraRadera
  2. Vad saker som känns rätt kan bli helt fel. Och det gör ju ont. Jag försöker också på mig dagens Skrivpuff, min handlar om begränsad kärlek, och vad den kan omvandlas till. Kort och gott. Roligt att hitta hit!

    Emilia

    SvaraRadera
  3. Du lägger upp historien på ett jättespännande sätt. Jag vill snabbt läsa vidare för att se vad som händer sen. Verkligheten är ibland inte som man har tänkt sig, men man måste ju prova :-D...

    SvaraRadera
  4. Ja man kan nog lura sig själv framför en dator. På nått sett är det inte riktigt verkligt. Bra och levande text :)

    SvaraRadera
  5. Känns det fel är det rätt med nej. Håller med föregående skribenter i allt!

    SvaraRadera
  6. kände kärleken i din text, ord är starka och ack vad de kan ställa till med.

    SvaraRadera
  7. Bra ämnesval! Det pratas allt för lite om att det faktiskt kan existera en stor och äkta kärlek mellan människor utan att den måste vara sexuell natur.

    SvaraRadera
  8. Väldigt snyggt skrivet. Bravo!! Som så ofta :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...