11 oktober 2010

dagboksinlägg 11 okt

Jaha, så var det måndag igen, och om igen sitter jag här på bilparkeringen och skriver. Idag skall vi få lära oss om de sju dödssynderna i skolan, och som avslutning skall vi se på Brad Pitts film SEVEN. En riktig kanondag väntar alltså. Igår tittade jag på Jodie Fosters Flightplan och imponerades som vanligt av hennes konst. För hon är duktig den kvinnan...

Barnen har studsat in på skola och dagis och adjöpussarna sitter fortfarande kvar på mina läppar. Lite krasst kan jag säga att den här tiden i bilen på morgnarna ensam med datorn och höstens sprakande fyrverkeri utanför...det har blivit ett av mina stora andningshål.

Igår hade jag för första gången på mycket, mycket länge en datorfri dag. Istället umgicks jag med min älskade familj och for till Mediamarket för att införskaffa ett underlägg med fläkt som jag har i knät under datorn för att inte bränna mig. Det blir premiär imorgon för den då jag har skrivardag.

Peter köpte äntligen en ny telefon och lustigt nog blev det en Aino, dvs en sådan som jag har. Nu skall vi se hur lång tid han måste ha på sig för att lära sig den bara...min käre man gillar inte att hålla på med teknik speciellt mycket och överlämnar sådant till mig.

Förresten kan jag berätta att Sony´s mobil Aino har det absolut bästa ljudet av alla telefoner som just nu finns. Dessutom är den utrustad med en 8 megapixelkamera som tar grymt snygga utebilder...inomhus är det inte alls lika bra. De foton jag använder på mina bloggar är tagna med Ainon.

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...