28 oktober 2010

Tema Mästare


De små lögnerna förvandlades snabbt till stora. I Eriks huvud fanns inga nej, bara ja. Kvinnorna han belägrade nattetid då alla andra sov i husen runtom hade inte en chans. Med ett rep och lite muskelkraft fick han obegränsad makt. Inte minsta lilla chans fanns från det ögonblicket de vaknade upp och såg Erik.

Effektivt använde han det som fanns i rummet för att tjäna sitt eget syfte. Gardinsnoddar, telefonsladdar, skärp…allt!

När polisen några timmar senare stod vid sängen och tittade på kvinnan kunde de lätt se att mördaren var en mästare på återanvändning. Offrets egna kläder var använt för att kättja henne.,  som en tvångströja på överkroppen. I munnen hade han placerat sockorna, och över den hennes behå. Hårt som träns på en häst.

Tidningarna skrek ut varningar om våldtäkterna, men kvinnorna fortsatte att obetänksamt lämna balkongdörren öppen. Erik frossade i deras dumhet och tog för sig av deras lekamen. Sena nätter gled han genom staden blickandes upp mot fasaderna. På jakt….




now Pictures, Images and Photos

7 kommentarer:

  1. hoppla och hoppla spännande och ser att du utvecklat en mera spänningsacceration bra uppbyggnad.

    SvaraRadera
  2. Bra beskrivning av hans tillvägagångssätt

    SvaraRadera
  3. Fy helsike! Missförstå mig inte, otroligt bra skrivet men fy! Fast det är klart, om du inte hade skrivit detta så bra hade jag nog inte kännt en sådan avsmak mot din text. Ta det som en komplimang!
    Bra jobbat men jag gillar dina mysiga texter bättre ;)

    SvaraRadera
  4. Huja, den förväntade jag mig inte. Stort att våga sig på detta och bra blev det trots detta hemska ämne. Bilden under ger ju en ännu otäckare stämning till det hela.

    SvaraRadera
  5. Otäckt, men bra, jag gillar det!

    SvaraRadera
  6. Det som blir så otäckt är nog det raka språket.
    liksom så självklart allting usch

    SvaraRadera
  7. Mycket tät text som därför sticker i hjärtat. Mycket bra!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...