Dagboksinlägg 2 nov


Tidsändringen gör att barnen stiger upp ännu tidigare, och alla rutiner faller som käglor i en dålig bowlingsmatch.
Efter uppstigning käkar vi frukost och klär på oss för att sedan leka en liten stund.
Idag är lillgumman som en studsboll och har väldigt svårt att sitta stilla. Ord ramlar oavbrutet ur hennes mun, och vi andra blir redigt trötta i öronen efter ett tag.

Inatt skrev jag på filmmanuset och jobbade mer med backstoryn. Såååå himla kul!
har även satt upp ett stort galler över fönstret för att sätta upp manusets alla karaktärer och de olika skeendena på. Jag inbillar mig att jag på det sättet likt polisen får bättre översikt och kan få ihop alla lösa trådar bättre.
Idag skall jag och barnen gå ut om det inte regnar för att slänga in sista stenmassorna under gästhuset och lägga plast över. Sedan är det bara att sätta för alla fönstren och börja med renoveringen av själva huset. Ett jättejobb som säkert kommer att bli jätteintressant.

Peter berättade att takstolarna till vår uppbyggnad har kommit, och byggställningen utanpå vårt hus leder nästan upp i himlen. Skall bli underbart med en hel våning till! Måste medge att barnen behöver mer utrymme än de få kvadrat de nu delar. När allt är klart skall de få varsitt stort rum och en stor tv-avdelning mittemellan.
Vinterdäcken som vi satte på bilen gör ingen nytta alls i det här tråkiga blaskvädret. Asfalten kan förvisso bli isig på nätterna, men då är vi ju oftast hemma. Nåväl, nu sitter de där...vintern kommer väl snart.
Peter är glad att snön försvann för uppbyggnaden går mycket fortare och enklare om det är bart som nu. Annars måste ju snickarna skotta av taket varje dag innan de börjar.

Klockan har segat sig fram till halv åtta och det är dags att sätta sig i bilen med alla barn och fara till dagis. Ha en underbar dag!

Kommentarer

Populära inlägg