8 november 2010

Dagboksinlägg


Jaha, då var en mycket speciell dag slut. Vi har spånat hela dagen på ett filmmanus som hela klassen är involverad i…och …ha, ha…det har varit kul.
Nu har jag fått på min lott att skriva början på den så kallade Ordealen. Hm…
Jag har haft skallbank hela eftermiddagen och snoret rinner…så nu är det min tur att vara sjuk. Ha trodde jag ja. Imorgon skall jag träffa Kurt och några till i stan för att få info om Författarens verktygslåda, och på torsdag är det handledning igen.
Om två veckor…skall manuset in och visas upp. PANIK! herregud jag har ju inte ens slutet klart.
Nåja, det går nog…som farsan brukar säga.
Ikväll tog jag det superlugnt hem. Både älgar och hala vägbanor skrämmer mig. Att sedan ha ansvar för tre barn gör att det ibland kan gå MYCKET sakta i kurvorna. Det var ju i en av dem jag nästan frontalkrockade för några veckor sedan. Jag ser en repris varje dag i stort sett när jag passerar kurvan där det hände. Svårt att lura hjärnan.
Min hemsida har nu haft 107 klickningar och annonsen genom Google har haft 400 000 visningar. Ha, ha…mitt namn är välkänt nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...