12 januari 2011

Morgoninlägg 13 jan

Natten tillbringades som vanligt i totalt mörker med datorn i knät.

Jag har sammanställt alla papper som jag fått under kursens gång, och även kikat lite på manus mm

Dessutom har jag debatterat lite hos Debutantbloggen.se

Diskussionerna där gäller egenutgivning eller ej.

Vad tycker ni? Är det okej att köpa något som inte de stora bokförlagen godkänt? Eller måste det ha gått den vägen?

Jag brukar titta på omslaget, läsa baksidan och kolla mitten i boken, och om det getts ut av Ada`s egna förlag eller Bonniers är faktiskt inte intressant.

Tänk vad många författare som blivit dissade gång på gång tills de plötsligt en dag blir sedda och lästa av "rätt" person. Många av dem som skriver tvivlar på sin egen kapacitet och släpper all drömmar om att bli utgiven.

Trots allt är det ju ni där ute som bestämmer vad ni själva skall läsa, likväl som ni bestämmer vad ni skall lyssna på för musik. Det är nya tider nu....lavinartat väller allt nytt in över oss.

Nog om det......

Idag har jag förpassat mig från mitt lilla stora hus till den stora staden Stockholm. jag skall träffa min lärare för att få handledning med mitt manus. Hm...undrar om jag ens vågar berätta att jag börjat på ytterligare ett. Han kallar mig arbetsnarkoman redan. Men, vadå...om jag får göra det som står högst på önskelistan är jag beredd att lägga massor av tid på det. Hela min själ om jag måste.

Nu sitter jag på ett cafe och skriver dagens skrivpuff som långsamt gror i skallen. Den kommer snart hit.

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...