TEMA Ett förslag

Jag märkte redan när han kom in genom dörren att något var fel.
Klas satte tveksamt den ena foten framför den andra, och nästan smög in i rummet för att inte dra uppmärksamheten till sig för mycket. Den stora luvan som han dragit över huvudet gjorde snarare så att människorna reagerade ännu mer, än att dölja honom.

Ett antal huvuden vreds när Klas gick genom lokalen där doften av kaffe och vetebröd cirkulerade. Stegen blev snabbare när han såg mig, och de mörkbruna ögonen var som sammet.

Med blicken kollade Klas snabbt av omgivningen innan han satte sig ned bredvid mig. Metrotidningen som låg framför honom slogs upp och med ett lågt stön satte han läpparna mot mina och lirkade in tungan i min mun.

Plötsligt satte han sig upp och fällde bak huvan på den stora rocken. ”Jag kan inte fortsätta så här. Jag kan faan i mig varken sova eller äta. Lisa tittar mystiskt på mig när vi ses, och har kommit med underliga kommentarer.”
Klas tog min hand i sin under bordet. ”Jag älskar dig Ellie…men priset är nog för högt. Mitt förslag är att vi gör ett kort brejk och reder ut våra familjeförhållanden. Ja bara för en kort tid förstås, och samma regler som förut gäller…inget sex med partnern. ”

Klas håller upp en hand över min mun när jag börjar protestera. ”Säg inget…det är ingen ide`…Ellie jag har bestämt mig.”

Innan orden ens trängt in i in morgontrötta hjärna reser han sig upp och går. I dörren vänder han sig om och skickar en slängkyss som jag snabbt besvarar.
kiss Pictures, Images and Photos

Kommentarer

 1. Stark berättelse. Den grep tag i mig. Om kärleken finns där är det inte värt att slåss för då, oavsett familjeförhållanden? Ta steget fullt ut innan livet passerar förbi. Grattis till recensionen och provsmakning av ett snabbt internet ;)

  SvaraRadera
 2. Gillar den frånstötande beskrivningen av kyssen!

  SvaraRadera
 3. Så effektivt berättat att det känns som om man är där.

  SvaraRadera
 4. Bra, man lever sig lätt in. Men jag gillar inte att hon besvarar slängkyssen...

  SvaraRadera
 5. Bra berättelse om ett ämne som får det att knyta sig lite i magen på mig.

  SvaraRadera
 6. Ger bra närvaro.Men jag gillade inte heller att hon besvarade sl¨ngkyssen.Gav en känsla av att hans ord inte hade nâgon betydelse för henne.

  SvaraRadera
 7. Hoppas som sagt att dom vågar satsa, vi har bara ett liv i alla fall som vi vet. Bra text lätt att leva sig in i.

  SvaraRadera
 8. Gillar hur man kastas från intryck av "skum lodis" mot "sunkig kyss" till "hemlig kärlek". Ritch, ratch, bom! Och jag tyckte visst slängkyssen satt där den skulle ;) Bravo!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg