6 april 2011

Dagboksinlägg 6 april 2011

I gårdagens tidning läser jag om en kvinna och en man som helt skoningslöst utnyttjat både sin son och kusinen till sina egna sexuella behov.
Några rader längre ned läser jag chockat att hon var mamma till pojken, och han pappa.

Stackars, stackars lilla barn. Som femåring har han tvingats att ha sex med sin älskade mamma, och detta har de jävlarna filmat, och säkert fulla av sjuk åtrå åsett om och om igen.

Sådant här är inte bra att läsa för mig. Min fantasi målar upp alla bilder lika klart som om jag fotograferat det, och sedan har jag svårt att sluta tänka på det.

Det sjuka är att min kommande bok kommer att handla om något liknande, och jag förstår om igen att det jag fantiserar ihop i min ädla hjärna är ingenting mot för vad andra GÖR.

Detta är andra gången som mina texter förverkligas av någon annan, och det skrämmer mig så mycket att kalla kårar löper längs ryggraden när jag läser artiklarna.

http://www.metro.se/nyheter/kvinna-domd-till-fangelse-for-incest/Hdzkde!4Pao0bQqAQnC0qN0XmbaNA/

Brr…nä nu går vi över till något helt annat.

Idag skall jag träffa min lärare och få handledning på halva filmen som jag nu fått ihop. Det har varit slitigt, fundersamt och mycket research för att få allt så verkligt jag bara kan. Ingen skall kunna säga att jag fuskat, eller hitta på detaljer som är urviktiga för trovärdigheten i filmen.

Skrattretande nog får massor av kapitel inte plats i den slutliga filmen, och boken blir mycket, mycket tjockare. Allt bakgrundsmaterial blir mer detaljrikt.

Just nu sitter jag på mitt favoritfik Whispers strax bortanför Södra station med ett glas nypressad juice och en baguette fylld av lök, tomat, skinka och ost. Kan man börja morgonen på ett bättre vis?

Nu skall jag fortsätta med manuset en stund innan det är dags att besöka Kurt.

Ha det gott!

1 kommentar:

  1. vad vissa människor gör ger mig både äckel och sorg över mänskligheten, hur blev det såhär?
    hoppas allt går bra med projektet

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...