Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?27 maj 2011

Hopp

Igår eftermiddag fick jag några tips om jobb som jag idag skall kolla upp.

Det är bara vikariat över sommaren, men förhoppningsvis har Peter startat igång firman på allvar till hösten så att jag kan jobba där. Då blir det som allt i allo. Vem som helst kan väl klara av att smälla i pappspik, och bära tegel, plåt och annat.
Nu skall jag som sagt ta kontakt med några kvinnor som är i ledande ställning och behöver hjälp. Två mycket bra lägen för min del. Sedan blir det till att skriva skrivpuff och framförallt gratulera den som vann boken "ATT SKRIVA ETT FILMMANUS"

Tyvärr fungerar inte min blogg fullt ut ännu, så det blir lite hattande hit och dit innan jag får in mina blogginlägg. Får hoppas att det löst sig nästa vecka.

Ute öser regnet ner, och potatisen jag fick ned i jorden igår får en ordentlig rotblöta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar