6 september 2011

6 september-diagnos löv

Idag gick det förvånansvärt galant att få med ungarna till skolan.
Regnet droppade, så det kanske var en av anledningarna.

Alldeles nyss pratade jag med en kvinna på Telia som lovade att kolla vad som hänt med det mobila nätet ute i Grödinge. Hon sade att sommarens bladtyngda träd kunde vara en orsak till att nätet svajade, men sade i nästa sekund att det nog inte var felet hos oss.
Man blir smått galen av att ständigt skickas ut från internet, och för det mesta lägger jag ned skiten, och gör annat. Nåväl nu faller ju löven av så snart kanske jag kan få vettigt nät igen.

Igår natt skrev jag en historia som eventuellt skall publiceras i en antologi, och hann då inte pyssla så mycket med manuset.
Dock blev det lilla som skrevs kanonbra, och jag längtar tills boken är färdigredigerad och åker till sina testläsare. En ur var ålders- och könsgrupp.
Nu är det dags för hemfärd.
Hittills har jag suttit på skolans parkering och surfat, skrivit inlägg och svarat på mejl. Nu är klockan tio, och det är dags att fara hemåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...