13 oktober 2011

Dagboksinlägg 13okt


Inatt har det blåst stormvindar hos oss, och mitt i natten fick jag gå uppför den rangliga stegen och låsa altandörren som stod och slog. Jag var inte speciellt kaxig, jag lovar. Kolsvart och tre meter upp.

Imorse väcktes jag av Lilleman som kom springande, och kröp in med kalla fötter. Med sig hade han Zally som lekte med Peters fötter och satte klorna i dem. Det blev ingen mer sömn för någon av oss.

Solen strålar, men det är isande kallt. Löven faller likt färgat regn, och fåglarna kvittrar.
Egentligen är det en underbar dag, och tanken på att åka hem och sitta inne tilltalar mig inte alls.

igår kväll påbörjade jag grävandet av hundgården, men fick avbryta när det började ösregna. En vacker regnbåge fick oss att stanna upp och beundra miraklet.

jag har börjat att filma mina skrivpuffar och lägga ut dem tillsammans med texten, och fått mycket positiv respons. Om en liten stund skall jag lägga ut den nya versionen av kapitel 1 i boken Hat och en gnutta kärlek. När jag lyssnar hör jag felen och kan rätta dem. En enkel redigeringsmetod alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...