17 oktober 2011

Måndag hela dagen


Dimman ligger tät över täkterna och vi smyger oss fram genom landskapet med bilen. jag nästan förväntar mig att det skall dyka upp en älg ur intet, men har som tur var fel.
Barnen är avlämnade, och saknade jackor och överdragsbyxor är upphittade. Lugnet lägger sig över mig, och med glada steg går jag till bilen och skriver dagens puff, och ett dagboksinlägg.

Hela familjen småsnörvlar just nu, och jag hoppas, hoppas att det inte bryter ut. Lärarna berättade att flera barn är sjuka.
Det börjar vankas fest för lillstumpan, och igår kväll köpte vi via nätet en underbar kreation till henne...prinsesskläder som alltid.

Nu har klockan precis passerat tio och jag skall åka hem för att ta itu med en jättedisk, ta ut vovvarna och skriva filmmanus.

Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Själv börjar jag bli riktigt trött efter ha vandrat upp med maken strax efter 4 inatt.
    Han skulle ut och resa och jag kunde inte somna om så jag jobbade på lite med texter, disk och tvätt - innan jag tog itu med att slita upp måndagströtta barn.
    Nu är alla iväg på rätt ställe och jag ska snart åka och få kaffe/macka hos Freundin!
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...